onsdag 23 juni 2010

Tack, mina bloggvänner (ja, ovänner inkluderas!)




Snart haräknesnurran, som det ej går att lura:
Ett unikt besök per davg registreras.
100 000 är myckegt.
Thorwald Olsson startade fya bloggar och börjar först nu varva upp, ge de fyra
samverkansvinster (synergieffekter i företagaravärlden).De fyra bloggarna har av bara farten skapats runt http://thorwaldscomeback.blogspot.com
Den bloggen har långkörare som metod att tränga in bland specialiserna; "Man får gör som bulldoggar . bita sig fast ler Thorwald och noterar att han tillhör top 20 på Bloggportalen. "Min huvudblog har nu stadigt 1100 unika besök i veckan. Jag spekulerar inte---därför så intressant", säger S T Olsson och hanbloggar nu även på Wall Street, Klicka in på http://www.seekingalpha,com/instablog//thorwald
Ni ser då bl a "Jack Talley and the American dream"
Typ aktiemarknaden. Jag plöjde runt bland uddda bolag: Biotech-sektorn har rykte om sig för enorma kurskast, blotta ryktet att ett av dessa "burning pots" har en fighteranda, som motsvarar proffsidrottens farmarklubbar.De ger aktiemarknaden
bad and good news;
Jag har i snart 2 år dagligen koll på det helamerikanska EpiCept Corp, som för två år sedan som första amerikanska börsbolag som höll årsstämman i Sverige. Grävarens pejlingar - i och runt Biotech-lotteriet - har gett mig -- och tydlige n alt fler läsare eftersom jag ingen reklam använder. Inte heller lön.
Den lön jag får skulle vara en sajtt med uppstar år 2012; Jag har fått bload tand.
Som en älskare av journalism som fenomen och de berättartraditioner dess veteraner levererar på slutvarven; Norman mailer är min favorit.
Och EpiCept /symbol; EPCT på Stockholmsbörsens småföretagarlista och amerikanska NASDAQ; Det är en het potatis detta bolag; Att man 2008 förlade årsstämman till Stockholm hade med
dess hjälte att göra:
Kristoffer Hellstrand, 51,som under 26 års tid forskat fram blodcancermedlet CEPLENE; Faktum är att läkemedleet allt mer framstår som en sensation; Ceplene har nu startat introduktionen i Europa (578 miljoner innevånare i EU). Det är första läkemedel som bevisligen rår på den mest pinade gruppen canceroffer; AML (Acute Myloid Leucemie) I de stora breda skaror från flera länder och med en god åldersbalans, kunde noteras att Hellstrand och hans team lyckats göra drygt 70 % ai åldersgruppen 60 + botade. Därför kommer Ceplenes skydd mot det mest fruktade en cancerpatient kan tänka sig sedan sjukvården i steg 1 haft cellbestrålningen som sitt när nog enda hopp.

--

Mina bloggar skall bita sig fat i alltifrån börsens drama kring EpiCept till
hur vår sportvärld utvecklas. Källor att ösa ur saknas ej.
Tack så länga, uppskattade blogggarevän.
Era kommentarer och tips av vad Ni vill at Thorwalds bloggar tar upp - just dessa samspelande faktorer ger inspirationen.

ETT PAR MILJARDER kronor har hittills lagts ned på att få vara med om detta unika: Ett läkemedel godkänns av EU:s Granskningsnämnd EMA; Intet för sinnessvaga precis,
Nu har EPCT-aktien inte varit värderad --den handla i 11.45----och mafrknadsvärdet på börsen är mindre än det reella värde förlustavdraget ger. Kvittning mot vinsterna som börjar flöda in till våren 2012.
Det talas bland verkligt aktiva chattare om en möjlig uppsving av aktiepriset med 1000 %. chattarna - läs Börssnack på Dagens Industri; Och sök på "Placera.nu Forum EpiCept" och klicka på signaturen Pfenix ---där har ni den som nära nog dagligen sätter fyr under chattarns tuffa debatter. Kentha 96 är en gamäng---ja Aktier håller p att börja färden mot ett kolosssalt ökat intresse från grupper som av hävde spelat nol roll då storfinansen i llugn och rro idkat kalas på börrserna.
Mitt nål är att i dramatiserad form låta öäsarna uppleva "Inside Wall Street"---

Thorwalds comeback har plats 42 av 5000 bloggare i kategorin Journalister och Media.
I Värmland är den nu uppe och nosar i toppen på hemmaplan; nr 12 för thorwalds comeback---Bland länets privata böoggare.

(för ett lotteri är det mengivetvis även - och i långa lopet dett enda som når drömmen.)
Bild: En datafigur som Tjorwald hittade: Där finns en hel datafamilj!

Inga kommentarer:

Moreover Technologies - Blogging news

Kurre Hamrin stor i allt

Kurre Hamrin stor i allt
Kurre Hamrin - här gör han ett av fotbollens fräckaste mål någonsin. Jag har Kurre som en av de största jag mötte som sportreporter på DN. Både på och vid sidan av planen! Thorwald.

Sport med Thorwald

Skriet håller på di svenske! Men inte om Norge finns med.

Skriet håller på di svenske! Men inte om Norge finns med.
Skriket är ett slags förlåtelse till livet; Smärta och hopp hör samman. Jag älskar Skriket och målar Edvard Munch skyddande hans budskap; Håll den svage i handen. Di svenske tyckte E.M. om. I Värmland är vi bara17 mil från Munch (Oslo).
Powered By Blogger

En dikt till Zlatan och Lagerbäck

En dikt till Zlatan och Lagerbäck
bollen studsar som dramat i Hamlet och korsriddarna kan hållas borta; Grekland har kraniet; att segra eller inte segra, det är ödets lott och i lönndom tog striden om ära slut: kraniet stals av en dansk och greker och svenskar hängdes - ack som tur var bara i media

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
En tusenkonstnär--jag börjar nu vid 66 att även äntligen så sakteligen traktera fiol--som en lek;Men mer allvarligt: Nyfikenhet, energier gm konst,dikt, musik, dans, umgänge samt måleri---allt tickar på--Men inrutade vakna timmar kan låta boring..men är nyckeln till att kunna leverera hög kvalitet.

i andarna bor vi alla

i andarna bor vi alla
symbolerna fängslar, fotbollens roller är som den utblottades religion