tisdag 15 juni 2010

SVENNIS - en fotbollens Gandhi





Tänk att sådana som Svennis finns!


Sven Göran Eriksson.
Svennis.
Jag vill så här direkt i VM-fotbollens första omgång lyfta på kasken för en av dessa fotbollens svenska Änglar; hans omedelbara kärlek till samhället, ungdomen, kulturen ja till l i v e t självt.
Hans varma ögon kopplade till ett äkta blygsamt leende, som i pressade lägen ingalunda tecknar rädsla eller undergivenhet:
Nej, nätdet höga hårfästet rödgas är känslorna redo med eldgaffeln;
Tänk, att som återkommen värmlänning uppleva Svennis vidare öden och äventyr.
Min ledare bland ledare världen:
Gandhi. Svennis har en hel del Gandhi över sig!
Elfenbenkusten - Portgual 0-0.
Chelseas megastar Drougba kom inbytt efter dryga timmen,och Svennis fokus har satt sig hos laget. KAn Drugba spela för fullt hel matcherna så går Elfenbenskusten till
åttondels final;
Och allt kan hända.Låt Ditt hjärta vara med därute på plan. "Ni har bara varandra så håll ihop!" Enligt insiders är kristna och muslimer, utflyttade eller hemkomna under
den svenske coachen är alla viktigast- A l l a!
Svennis hade lagt upp en genial apelplan, Christian Ronaldo, rankad världsetta men
bara skuggan av sitt riktiga jag. Han är dock inte mer ur form än att vara nära ge Portugal en premiärseger; med ett flackt 27-metersskott - i stolpen. Men skottet var inte bra.
Portgual hoppas jag slippa snart.

Thorwald


Kvicka fötter: Träna, träna, träna

Rakt på bara:
Bilden lånad från Expressen en typisk biprodukt, men faktiskt en av de grenar hans starka publitycke är; Sex Appeal; självklart skall Svennis dragningskraft på, eller av (både och antagligen) raffiga, smarta, dundersköna ladies kan vara privat men inte om man heter S.G. Eriksson. Han tycks hamna i besynnerligheter; HAn behövde bara ta sig åt nacken och grina illa: Vips var han i masösens varma undergörande händer. Se bilden! Nacken ha aldrig varit problemfriare än just nu.Kvinnotycket har sina fördelar. Skvallerpresen jagar gärna Svennis med ung kurvig böna;Det säljer tidningar.
Och apropå ung i VM: Thomas Muller, 20, Bayern Munchen. 187 cm, 84 kilogram men icke så tungbent och tungrörlig som styrketräning har gjort Zlatan Ibrahimovic. till. Kick off-speeden handlar om 2-5 meter.Muller är totalspelaren - där är Svennis och jag ense.
Det ska/måste trimmas kvicka fötter på ett helt nytt sätt i svensk fotboll. 7 dagar i veckan--4 ggr dagligen.Why not?
Inget hållbart hinder existerar som förklarar ett nesligt nordiskt handikapp. Se i tennis- efter den unika raden av världstjärnor slog Robin till och semiknockade världsettan i franska öppna.

Inga kommentarer:

Moreover Technologies - Blogging news

Kurre Hamrin stor i allt

Kurre Hamrin stor i allt
Kurre Hamrin - här gör han ett av fotbollens fräckaste mål någonsin. Jag har Kurre som en av de största jag mötte som sportreporter på DN. Både på och vid sidan av planen! Thorwald.

Sport med Thorwald

Skriet håller på di svenske! Men inte om Norge finns med.

Skriet håller på di svenske! Men inte om Norge finns med.
Skriket är ett slags förlåtelse till livet; Smärta och hopp hör samman. Jag älskar Skriket och målar Edvard Munch skyddande hans budskap; Håll den svage i handen. Di svenske tyckte E.M. om. I Värmland är vi bara17 mil från Munch (Oslo).
Powered By Blogger

En dikt till Zlatan och Lagerbäck

En dikt till Zlatan och Lagerbäck
bollen studsar som dramat i Hamlet och korsriddarna kan hållas borta; Grekland har kraniet; att segra eller inte segra, det är ödets lott och i lönndom tog striden om ära slut: kraniet stals av en dansk och greker och svenskar hängdes - ack som tur var bara i media

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
En tusenkonstnär--jag börjar nu vid 66 att även äntligen så sakteligen traktera fiol--som en lek;Men mer allvarligt: Nyfikenhet, energier gm konst,dikt, musik, dans, umgänge samt måleri---allt tickar på--Men inrutade vakna timmar kan låta boring..men är nyckeln till att kunna leverera hög kvalitet.

i andarna bor vi alla

i andarna bor vi alla
symbolerna fängslar, fotbollens roller är som den utblottades religion